norway english
våre tjenester

Bedrift tjenester

Kontor renhold

Vi tilbyr en omfattende og profesjonell rengjøring tjenester for institusjonelle og forretningskunder. Både for "engangs kunder" og kunder som er villig til å signere en langsiktig kontrakter. Vi er fleksible når det går om våre arbeidstid. Vi tilbyr daglig, ettermiddag eller natt rengjøring.

private 1j
private 1k

Verkliste i kontorene:

Vi kan også:

+ tømme søppelkasser,

+ tørke støv fra møbler, pulter og annet utstyr, renhold dører og glassflater,

+ rengjøring av gulv,

+ støvsuging tepper,

+ rengjøring ansatterom og sanitærrom.

Med jevne vaske vinduer.

+ ta en vare på de grønne uteområder rundt kontoret.

+ tilbyr en tjeneste som heter "Handyman", nyttig i tilfelle av mindre ulykker på kontoret.

+ forsyne kontoret med de nødvendige hygieneprodukter, som toalettpapir, såpe, papirhåndklær.

Kunden bestemmer alltid om den endelige utformingen av tjenestene som tilbys. Hans mening er en prioritet for oss, og Hans tilfredshet vår største suksess.

Trappevask

Vi tilbyr full rengjøring tjenester relatert til vedlikehold av boligbygg.

private 1l
private 1m

Verkliste:

+ rengjøring trapper og andre felles deler inne boliger, for eksempel korridorer, heiser, loft eller kjellere.

Vi kan også ta vare på grønne områder rundt (klippe plenen, Trimm grener og andre små hage jobber)

Rengjøring serviceanlegg

rengjøring

Renhet i serviceanlegg er en av de viktigste faktoren som tiltrekker seg kunder mest. Vi tilbyr renholdstjenester på høyeste nivå, ved hjelp av egnede rengjøringsmetoder avhengig av bestemt type kundens virksomhet. Det er spesielt viktig for å garantere et sterilt miljø i helsesentre, samt hår eller skjønnhetssalonger. I slike steder kreves det høy renslighet standard. Derfor er disse stedene rengjøres ved spesialutdannet personell, bruk av riktig utstyr og spesialisert smalt spekter av produkter, som er trygg, rask og enkel å bruke.

Byggerengjøring

byggerengjøring

Rengjøring etter fornyelse eller kommersiell konstruksjon aktivitet er svært vanskelig på grunn av tilstedeværelsen av vedvarende og vanskelig å fjerne smuss. Det er ikke lett å forholde seg til flekker fra fugemasse, maling, lim eller sement uten å bruke spesielle rengjørings teknikk og profesjonelle kjemikalier dedikert til disse formålene. å gjøre slike forsøk uten skikkelig kunnskap kan skade den rengjorte overflaten. Vi er ekstremt kjent med behovene og kravene til denne helt spesielle og detaljert rengjøring. Vi er stolte av vår klient kommunikasjon og arbeider for å stramme tidsfrister, enten det er en ny næringsutvikling eller en oppussing prosjekt. Konstant kommunikasjon mellom vår manager og byggeplass kontor er en viktig faktor som gjør din bedrift for å sikre at området er overlevert på tid og i tipp-topp stand.

Rengjøring barnehager / skoler

skoler

Det viktigste for oss er bekymring for sikkerheten til våre barn. På de stedene hvor de tilbringer mye tid de høyeste standarder for renslighet bør gis. For å møte forventningene til foreldre, kan vi tilby rengjøring tjenester på høyeste nivå for en meget attraktive priser.

Ring for rengjøring service nå! 46221696 Monika, 46382411 Kamila